Velkommen
Scroll deg nedover for å finne mer informasjonBli medlem
Fyll ut medlemsskjemaet i linken under, så kontakter vi deg for videre oppfølging.
Reserver BRYGGERIET
Bryggeriet vårt er basert på 70 liters kjeler og er et RIMS-oppsett med PID-styring av mesketemperatur. For å gjøre rengjøring enklest mulig er alle koblinger tri clamp, og meskekaret har ekstern varmekilde. Vi har kjølerom for gjæring av lager (9-10*c) og plass i romtemperatur for alegjæring (16-20*c).
Reserver Speidel
Vi har også en 20L Speidel som våre medlemmer får lånt gratis.
Reservasjonen gjelder fra kl. 10:00, og må leveres tilbake innen 24 timer.
Reserver Boksemaskin
Vi har fått på plass en Cannular Semi-Auto Pro som våre medlemmer kan benytte seg av, mot at de kjøper boksene direkte fra lauget (á 5,-)
Reservasjonen gjelder hele dagen og maskinen skal aldri fraktes ut av bryggeriet.
Ofte stilte spørsmål
Er du ny her så har du sikkert en del spørsmål. Klikk her for å gå til vår F.A.Q og medlemsinformasjon
Siste fra styret
Møtereferat årsmøte Oslo Amatørbryggerlaug 2021
Til stede: Eivind Eliassen, Ken Robin Ruud, Christer Hellen, Gunnar Knutson, Odd Lambersøy, Anders Kise, Tollef Fog Heen og Andreas Døhl. Sak 1: KonstitueringMøtet regnes som åpnet 23. februar 18:03.Forslag:Som møteleder foreslås Eivind Eliassen og Andreas Døhl...
Damphette på plass!
Etter år ut og år inn med fuktig tak (og bryggerom generelt) ved vørterkok ser det ut til at vi endelig har fått på plass en løsning som er både solid og god!Opphenget har Eivind funnet på Finn.no, og med litt albuefett, vinkelsliper og gaffa ble det seende slik ut:...
Styrevedtekter
Da Oslo amatørbryggerlaug ble stiftet, ble det vedtatt en håndfull vedtekter.
Disse kan du lese her:
Kontakt styret
styret@bryggerlaug.no
Adresse
Oslo Amatørbryggerlaug
Damfaret 25
0671 Oslo